lördag 28 juli 2018

The Sounds i Landskrona. / The Sounds in Landskrona.



Så var Landskronakarnevalen igång igen. Av en händelse spelade THE SOUNDS sent igår (00:00-01.00) på den stora scenen på Rådhustorget. Vi såg alla affischerna när familjen var nere för att kolla in vad karnevalen hade att erbjuda det här året. Nu är det så att jag inte är någon naturlig beundrare av The Sounds. Inte aktivt. Jag nynnade med i deras första framgång; "We're not living in America" för många år sedan. Ibland hörde man dem på radio också, det gör man fortfarande faktiskt.




Så var det så att jag lekte med tanken att faktiskt gå och se dem på fredag/lördag natt. Folk betalar ju bra pengar för att se dem spela och här fanns ett bra tillfälle att se dem gratis på karnevalen (Landskrona betalar biljetten!). När vi kom hem från en välbehövd badtur (vi har ständigt varma dagar över 30 grader nu, en sådan pina) i havet så hade jag bestämt mig. Klockan var då runt 21.30. Barnen skulle göras i ordning och läggas. Sedan lite efter 23 tog jag bilen på vinst och förlust. Det är ju väldigt mycket folk, en del överförfriskat folk med. Utanför gamla Hemmakväll, nuförtiden Arbetsförmedlingen, finns en bra parkering med gångavstånd upp till torget. Till min förvåning fanns det rätt gott om plats för den nyktre (antagligen, de som vill hälla i sig starkvaror hade ju gått eller tagit bussen). Det rörde sig mycket folk på gatorna och vid scenen, i öltältet, var förväntan påtaglig. Jag hann gå en tur förbi tivoli-området med. Lamporna på alla karuseller är så fina i nattmörkret.




Som en väloljad maskin satte bandet igång. Energi, samspelta och framför allt såg det ut som att de hade väldigt kul där uppe på scenen. Sångerskan Maja Ivarsson fångade publiken på en gång. Som ett proffs. De var riktigt spännande som band.



English:

Coming soon...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar